https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-znacka-frosch-bodovala-v-soutezi-volba-spotrebitelu-2024
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Značka Frosch bodovala v soutěži Volba spotřebitelů 2024

10.7.2024 11:56
Zdroj | Frosch
Tablety do myčky značky Frosch se v letošním souboji soutěže Volba spotřebitelů 2024 utkaly o přízeň spotřebitelů. Ve vysoké konkurenci čtyřiadvacátého ročníku spotřebitelského programu Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka 2024 se zúčastnilo 221 produktových novinek od 168 firem. Spotřebitelé vybrali 66 vítězů. Společnost NIQ shromáždila a zpracovala výsledky unikátního průzkumu, v rámci kterého proběhlo dotazování na reprezentativním vzorku čtyř tisíc českých respondentů. Ti jednoznačně zvolili v kategorii Tablety do myčky značku Frosch s inovovaným výrobkem Frosch EKO tablety do myčky vše v 1 citron. Výrobky si oblibu získaly jak díky své účinnosti, tak i díky přírodnímu složení. Marketingový program Volba spotřebitelů podporuje vazby mezi výrobci a zákazníky. Každoročním vyhlášením vítězných výrobků poukazuje na produkty, které spotřebitelé oceňují, které na trhu vítají, a které kupují.
 
„Velkým tématem letošního ročníku Volby spotřebitelů 2024 byla udržitelnost a s tím spojený zájem o zdravý životní styl. Volba spotřebitelů je nástrojem, který propojuje výrobce a spotřebitele. Vyvrcholením tohoto snažení je pak každoroční předání ocenění novinkám a zajímavým inovacím na trhu. Vítězné produkty lze poznat dle červeného loga se zvednutým palcem, kterým se chlubí nejčastěji na svých obalech,“ uvádí Lukáš Matějka, manažer marketingové skupiny pořádající společnosti.

Zdroj | Frosch

„Ocenění Volba spotřebitelů – Nejlepší novinka je českými spotřebiteli vnímáno dlouhodobě velice pozitivně. Volba spotřebitelů je tedy, dle deklarace respondentů, jedním z nejkladněji vnímaných komerčních certifikátů, které má zároveň mezi respondenty i velmi široké povědomí“, uvádí Viktorie Škorvagová z výzkumné agentury NIQ.

„Značka Frosch zvítězila v kategorii tablety do myčky s inovovaným výrobkem Frosch EKO tablety do myčky vše v 1 citron. Dokázala tak, že plně odpovídá požadavkům spotřebitelů na udržitelnost. Výrobky jsou nejenom účinné, ale nezatěžují životní prostředí svým složením, ani obaly. Tablety do myčky odstraní mastnotu i nečistoty a nádobí se leskne. Navíc zanechávají příjemnou vůni. Jedná se o přírodní prostředky na mytí nádobí bez chemie. Jsou tady pro všechny, kdo chtějí ve své domácnosti eliminovat množství chemických látek a vyhledávají přípravky šetrné k přírodě bez ekologické stopy,“ uvádí Markéta Terčová, obchodní a marketingová ředitelka pro značku Frosch.

Přípravky pro mytí nádobí v myčce oceněné v soutěži Volba spotřebitelů 2024

Frosch EKO Tablety do myčky vše v 1 Citron (30 nebo 50 tablet)

Pomocí těchto tablet dosáhnete zářivě čistého nádobí bez jediné skvrnky. Jedná se o tablety do myčky se svěží vůní citronu, jež v jediné tabletě snoubí hned tři účinky. Postarají se o odmaštění nádobí i lesk bez zaschlých kapek od vody. Navíc zabraňují usazení vodního kamene v myčce a chrání sklo před zakalením. Těchto účinků dosahují i při nižších teplotách. Jejich rostlinné složení nezatěžuje životní prostředí a obal je vyroben z recyklovaného a znovu recyklovatelného papíru. Doporučená cena je 249 Kč za balení s 30 tabletami a 399 Kč za balení s 50 tabletami.

Zdroj | Frosch

Frosch EKO Tablety do myčky klasické Limetka (70 tablet)

Díky jedlé sodě obsažené v tabletách se snadno a rychle zbavíte zaschlých nečistot a odolných skvrn od čaje i kávy. Tablety zanechávají nádobí křišťálově čisté, sklo chrání před zakalením a uchovávají jeho čirost a lesk. Tablety jsou zabalené v recyklovaném a znovu recyklovatelném papírovém kartonu. Doporučená cena je 399 Kč.

Zdroj | Frosch

Výrobkovou řadu produktů pro mytí nádobí v myčce značka Frosch doplnila dvěma výrobky:

Frosch EKO Leštidlo do myčky (750 ml)

Ekologické leštidlo s bio-alkoholem je přírodní prostředek do myčky nádobí. Odstraňuje případné nečistoty a zbytky jídla a stará se o to, aby byla myčka dokonale čistá a nádobí oslnivě lesklé. Přírodní složení leštidla urychluje sušení a eliminuje vznik zaschlých kapek a nežádoucích skvrn na nádobí. Neobsahuje mikroplasty a je veganské. Přípravek je ve 100 % recyklovatelném obalu a je oceněný certifikátem Cradle to Cradle®. Doporučená cena je 110 Kč.

Frosch EKO Gel do myčky all-in-one limetka (650ml) – novinka

Frosch gel do myčky s limetkovou vůní zanechá nádobí zářivě čisté. Jeho složení se rychle rozpouští a odstraňuje mastnotu a vodní kámen. Zároveň umožňuje flexibilní dávkování a je ideální i pro krátké cykly. Složení s funkcí All-in-1 účinně odstraňuje mastnotu a nečistoty, zaručuje lesk nádobí bez zaschlých kapek od vody a zabraňuje usazování vodního kamene. Frosch gel do myčky je vyroben z přírodních evropských zdrojů. Obal má praktický rozměr a je vyroben ze 100 % recyklátu a je opět 100% recyklovatelný. Výrobek je pro svou šetrnost k přírodě oceněn certifikátem EU Ecolabel. Doporučená cena je 299 Kč.


O značce Frosch: Frosch je již přes 30 let průkopnickou značkou na poli ekologie. Čisticí i pečující prostředky s logem zelené žabičky jsou šetrné k pokožce i životnímu prostředí. Ve své dlouholeté historii Frosch neustále zdokonaluje vývoj a výrobu čisticích a pečujících prostředků s ohledem na ekologii a stává se lídrem mnoha environmentálních projektů přesahujících mnohdy hranice daného průmyslu. Výrobky značky Frosch jsou v průběhu celého životního cyklu prokazatelně ohleduplnější nejen k životnímu prostředí, ale i ke zdraví spotřebitele. Ekologický přístup dokládají i získané certifikáty jako např. EMAS, Green Brands, Eco label a jiné. Více informací naleznete na: www.frosch-eko.cz

Werner & Mertz: Výrobcem ekologických čisticích prostředků a kosmetiky značky Frosch je společnost Werner & Mertz, rodinná firma s více než 150letou historií, která svou recyklační iniciativou a dalšími udržitelnými projekty významně přispívá k ochraně životního prostředí. Majitel firmy, pan Reinhard Schneider, usiluje na mezinárodní scéně o to, aby i další společnosti následovaly jeho příkladu a používaly pro své obaly recyklované plasty. Tedy jediný způsob, jak zajistit, aby oběhová ekonomika fungovala a udržovala plasty v uzavřené smyčce. V souvislosti s ochranou životního prostředí, uvedla firma v německém Mainzu do provozu nové výrobní centrum produktů Frosch a každoročně dobrovolně podstupuje audit EMAS, který již 11 let dokazuje, že společnost dodržuje zásady ekologických a udržitelných obchodních praktik, a trvale sleduje své cíle týkající se ochrany přírodních zdrojů.


reklama

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist