Zelení: Radnice obdržela přes šedesát nápadů jak vylepšit Prahu 6

24. ledna 2017 | Zelení
Uzamykatelné boxy na kola, letní kino, street art na přechodech pro chodce, kuličková dráha, komunitní zahrada nebo veřejná lednice. Obyvatelé, návštěvníci a občanské spolky zaslali do dneška přes šedesát nápadů jak vylepšit Prahu 6. “Mám nápad pro Šestku” je první ročník tzv. participativního rozpočtu, v rámci kterého bylo vyčleněno 5 milionů korun na realizaci přihlášených projektů. Zelení tuto formu spolurozhodování občanů vždy ve svém programu prosazovali.

“Těší nás, že jej radnice po prvním ne příliš vydařeném pokusu z loňského roku skutečně začala realizovat.” říká zastupitelka za Zelené Karolína Brabcová.

Mgr. Karolína Brabcová, předsedkyně zastupitelského klubu Strany zelených v Praze 6, tel: 731 321 737, e-mail: karolina.brabcova@zeleni.cz

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.