Kočičí domov Sluníčko, z.s.: Útulkové kočky budou hledat domovy na výstavě v Praze

5. února 2018 | Kočičí domov Sluníčko, z.s.
Autor: Tereza Baudišová, tel: 722168993
Již popáté budete mít možnost zapojit se do velkolepé akce Kočičího domova Sluníčko. V kulturní enklávě Plechárna, na sídlišti Černý most, dne 10.2. léta páně 2018, bude mít sraz přes 100 kočičích bezdomovců, kteří se rozhodly změnit svůj nuzný život a najít konečně svoje doma!

Již popáté budete mít možnost zapojit se do velkolepé akce Kočičího domova Sluníčko. V kulturní enklávě Plechárna, na sídlišti Černý most, dne 10.2. léta páně 2018, bude mít sraz přes 100 kočičích bezdomovců, kteří se rozhodly změnit svůj nuzný život a najít konečně svoje doma.

Svou packu Vám budou nabízet od 11 do 17 hodin a kromě toho, že budete mít možnost potkat tam opravdu exkluzivního člena domácnosti, který ji bude spolu s vámi dozdobovat, se můžete poradit s naším veterinárním týmem z kliniky KheironVet o nejrůznějších zdravotních, či povahových specifikách vašich miláčků. Nejmladší návštěvníci již tradičně mohou uchazečky o domov podpořit v soutěžním klání a třešničkou na našem velkém umisťovacím dortu budou ukázky výcviku psích asistentů od PEStré společnosti, kteří dokáží i těm největším pochybovačům, že zvíře je člověku opravdu plnohodnotným pomocníkem.

Veškerý výdělek z této akce pomáhá zvířatům bez domova, takže dobro spácháte už jen tím, že dorazíte. V historii umisťovacích výstav Kočičího domova Sluníčko našlo svoje DOMA celkem 177 kočiček, čili přesně tolik domácností je díky nám šťastnější a proto to má smysl. Překročíme letos magickou dvoustovku?
Tereza Baudišová, tel: 722168993 tisknout poslat

Zapomněli jste heslo? Změňte si jej.

Blíž přírodě

Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Econnectu. Navštivte Ecomonitor.