https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-dynova-slavnost-v-otevrene-zahrade-2
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Dýňová slavnost v Otevřené zahradě

3.10.2016 01:17 | BRNO (Nadace Partnerství)
Umíte z nich udělat koláč? Přineste ho ochutnat.
Umíte z nich udělat koláč? Přineste ho ochutnat.
Do Otevřené zahrady v Brně se už počtvrté valí dýně! Dýňová slavnost přinese i letos nabitý (nejen dýňový) program pro malé i velké. Letos poprvé s farmářským trhem a opékáním buřtíků. Přijďte v neděli 16. října od jedenácti do šesti hodin.
 

„Akce patří k brněnskému podzimnímu koloritu a u návštěvníků se těší velké oblibě. Letos ji pořádáme ve spolupráci s Ekokomem a poprvé do programu zařadíme také podzimní farmářský trh a koncert známé zpěvačky Hany Robinson,“ říká Roman Truksa z Otevřené zahrady Nadace Partnerství. Kromě koncertu čeká na dospělé návštěvníky soutěž o nejlepší dýňový koláč (včetně degustací), dýňové dobroty nebo posezení v Grilu La Bouchée. Děti se mohou těšit na výtvarnou dílnu, opékání buřtíků, vyřezávání dýňových bubáků, hry a soutěže.

V areálu bude možnost i zakoupit dýně různých tvarů a velikostí. Program začíná v neděli 16. října v 11 hodin v areálu Otevřené zahrady na Údolní 33 v Brně.

Hledá se nejlepší dýňový koláč aneb Upeč, přines, vyhraj!

Tradiční koláčová soutěž je určena každému, kdo rád tvoří nebo peče. Fantazii se meze nekladou, proto soutěžní koláč může být sladký i slaný, pečený i nepečený… Jedinou podmínkou je, že musí být vyrobený z dýně.

Jak na to?

Vymyslete název svého koláče, přihlaste ho do soutěže na eva.kloudova@nap.cz a vyčkejte na pokyny. Pak už jen stačí v neděli 16. října přinést svůj výtvor na slavnost, kde veřejnost ochutnávkami určí ten nejlepší… A co hrajeme? O praktický multifunkční mixér, veganské boty Ahinsa Shoes a dárkový koš z Otevřené zahrady.

Zajímá vás více? Čtěte na www.otevrenazahrada.cz/Akce nebo Facebook.


reklama

Monika Urbášková

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist