https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-prazska-evvoluce-jarni-cislo-o-vztahu-firem-k-ochrane-prostredi-a-o-tom-jak-vybrat-primestsky-tabor
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Pražská EVVOluce: Jarní číslo o vztahu firem k ochraně prostředí a o tom, jak vybrat příměstský tábor

10.4.2017 07:08
Pražská EVVOluce je magazín o ekovýchově v Praze. A je ke stažení zdarma. V aktuálním čísle se dočtete o greenwashingu, o tom, co firmy dělají pro ochranu prostředí, i co by dělat mohly. A také o příměstských táborech.
 

„Setkáváme se s tím, že firmy z oblasti energetiky deklarují svou ekologičnost tím, že v kancelářích třídí papír a tisknou na recyklovaný papír. To já považuji za greenwashing. Používat v kanceláři recyklovaný papír je málo. Nechci říct, že je to špatně. Je to málo. Hlavní dopady na životní prostředí jsou jinde. A všechno ostatní je jen marketing,“ říká v rozhovoru pro Pražskou EVVOluci Vladimír Kočí, děkan Fakulty technologie ochrany prostředí.

Věnovali jsme se i tématu příměstských táborů. Jak vybrat správně, aby se dítko v létě nenudilo. A proč o tom píšeme teď? Protože na ty dobré příměstské tábory je potřeba se přihlásit včas.

V Pražské EVVOluci se dočtete i o pražské přírodě. Tentokrát přinášíme článek o pražských rybnících. Praha je až překvapivě rybníkatá! Určitě vás zaujme článek o významných jehličnanech. Jeden z nich roste v zahradě, která inspirovala Jiřího Trnku k napsání jeho skvělé knihy Zahrada.

Pražská EVVOluce přináší i informace o tom, co na poli ekovýchovy a vzdělávání chystají pražské organizace. Na konci magazínu naleznete i krásnou fotografii. Pro prostou potěchu oka.

Chtěli byste se podívat i na předchozí čísla Pražské EVVOluce? Ale prosím, beze všeho.
reklama

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist