https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/PR-zbavte-se-suti-nebo-odpadu-v-praze-se-sieglem
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

PR článek

Zbavte se suti nebo odpadů v Praze se Sieglem

24.11.2014 14:26
Máte pomoci s odpadem či sutí? Objednejte si kontejner od profesionálů! SIEGL Petr s.r.o. je tu pro Vás od roku 1990. Přistavíme Vám kontejnery na odpad v Praze a blízkém okolí do 4 hodin od zavolání. Odvoz suti nebo zeminy není žádný problém. Potřebujete po odvezení odpadu potvrzení o jeho likvidaci? Stačí nám říci a vystavíme Vám ho.
 

A když potřebujete s přistaveným kontejnerem dovést písek, štěrk, zeminu či recyklát? Samozřejmě, a dokonce s dopravou zdarma! Písek, štěrk, zeminu i recyklát dovezeme i bez přistavení kontejneru, ovšem už s placenou dopravou. Dále dovážíme ještě kačírek a beton. Potřebujete prohlášení o shodě k dováženým materiálům? Neváhejte si o něj požádat, samozřejmě Vám ho vystavíme.

Firma s dlouholetou tradicí a mnoha zkušenostmi. Pro zajímavost jsme pro Vás připravili ukázku zajímavých akcí v Praze. Odpad jsme odváželi například z: OC Arkády Pankrác, OC Paládium, OC Galerie Butovice, OC Eden, Centrum Černý Most, Tesco Letňany, O2 aréna, Městský soud, Luxusní byty v Central parku na Žižkově, Střešovické nemocnice, Zoologické zahrady po povodních. Toto je jen letmý přehled. Chcete-li se o nás dozvědět více, podívejte se na naše stránky www.siegl.cz.


reklama


Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist