https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ambrozek-pritomnost-kohaka-v-senatu-bych-velmi-uvital
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Ambrozek: Přítomnost Koháka v senátu bych velmi uvítal

14.10.2004 12:20 | PRAHA (EkoList)
Ministr životního prostředí Libor Ambrozek (KDU-ČSL) před druhým kolem voleb do Senátu vyslovil svou podporu filozofovi Erazimu Kohákovi, který kandiduje za ČSSD.
 

"Přítomnost pana profesora Koháka v senátu bych velmi uvítal. Jak kvůli jeho mravní integritě, tak kvůli celoživotnímu upřímnému úsilí o ochranu světa kolem nás. Hlas pro Erazima Koháka skutečně znamená velmi významnou pomoc - a to nejen životnímu prostředí," řekl Ambrozek.

Erazim Kohák se v druhém kole doplňovacích voleb za Prahu 4 utká s kandidátem ODS Františkem Příhodou, který v prvém kole získal nejvíce hlasů - téměř 38 procent. Erazim Kohák byl druhý s 20 procenty. Další kolo voleb proběhne 15. a 16. října.


reklama

 
Martin Mach

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist