https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/as-investuje-50-milionu-do-vystavby-vodovodu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Aš investuje 50 milionů do výstavby vodovodů

29.12.2002 10:25 | AŠ (ČIA)
Zhruba 50 milionů korun investuje město Aš v okrese Cheb do výstavby kanalizace a vodovodu v obcích Kopaniny a Doubrava. Investici hodlá město realizovat do konce roku 2004. Uvedl to starosta Aše Dalibor Blažek s tím, že radnice hodlá požádat o dotace z tuzemských i evropských fondů. Podle Blažka chce město dokončit v příštím roce studie proveditelnosti a dopadu na životní prostředí, zpracovat projekt a vyhlásit výběrové řízení na dodavatele stavby.
 

Výstavba vodovodu a kanalizace v uvedených obcích souvisí se snahou Aše, získat pro Doubravu statut lázeňského území. Součástí plánu je stavba kolonády, úprava komunikace a přesun vrtu minerální vody. Záměr zřídit v Doubravě lázeňské území podporují i představitelé nedalekých německých lázní Bad Elster. Obě strany zvažují propojení obou lázeňských míst přírodní kolonádou.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist