https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/benesov-kvuli-koronaviru-prodlouzil-splatnost-poplatku-za-odpad
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Benešov kvůli koronaviru prodloužil splatnost poplatku za odpad

16.4.2020 00:07 | BENEŠOV (ČTK)
V Benešově budou moci lidé zaplatit poplatek za odpad déle. / Ilustrační foto
V Benešově budou moci lidé zaplatit poplatek za odpad déle. / Ilustrační foto
Licence | Volné dílo (public domain)
Foto | Maaark / Pixabay
Benešov kvůli nouzovému stavu prodloužil splatnost poplatku za komunální odpad. Místo do konce dubna ho stačí uhradit do konce června. Na webu města o tom v úterý informovala Naděžda Lucká z odboru financí.
 

"V souvislosti s vyhlášeným nouzovým stavem v České republice bude správce místního poplatku tolerovat úhradu poplatku do 30.06.2020. Za období od 01.05.2020 do 30.06.2020 nebude vyměřována žádná sankce za pozdní úhradu," uvedla Lucká.

Benešovská radnice už dříve rozhodla, že uleví nájemcům nebytových prostor v objektech, které jsou ve vlastnictví města. Za dobu, kdy budou mít své provozy uzavřeny, nebudou muset platit nájem. V Benešově se také kvůli nouzovému stavu neplatí za parkování.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist