https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/blf-vyhlasuje-dalsi-rocnik-souteze-cena-zdravi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

BLF vyhlašuje další ročník soutěže Cena zdraví

6.11.2003 11:35 | PRAHA (ČIA)
Již 13. ročník soutěže Cena zdraví a bezpečného životního prostředí 2003 vyhlásila nezisková společnost Business Leaders Forum. Tato soutěž je příležitostí pro kteroukoli organizaci, která kladně ovlivňuje životní prostředí ve svém okolí. "Cenu obdrží společnost, jejíž činnost vedla k nejlepšímu měřitelnému zlepšení životního prostředí, zdraví zaměstnanců či obyvatel v jejím okolí," řekl ČIA zástupce pořadatele soutěže Tomáš Nejedlo.
 

Podle jeho slov je uzávěrka soutěže 31. prosince. Poté přihlášené projekty posoudí komise složená z odborníků v oblasti životního prostředí. Slavnostní předání ceny proběhne na za účasti předních představitelů průmyslu a obchodu.

Mezi firmy, které doposud získaly ocenění, patří například Třinecké železárny, Synthesia Pardubice, Vítkovice, Barum Continental Otrokovice, Česká rafinérská či Metrostav. Zvláštní ocenění obdržel například Městský úřad Frýdlant nad Ostravicí či Městský úřad Holešov a Obec Vrutice.

Business Leaders Forum je nezisková organizace sdružující představitele obchodu a průmyslu v ČR, kteří sdílejí myšlenku řádného občanství podniků a prosazují etiku v podnikatelské praxi. Klíčovými oblastmi jsou vzdělávání, životní prostředí, malé a střední podnikání.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist