https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/brna-zaplati-za-upravy-kanalizacni-site-275-miliardy-korun
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Brna zaplatí za úpravy kanalizační sítě 2,75 miliardy korun

15.3.2002 19:39 | BRNO (ČIA)
Priority výstavby a rekonstrukce kanalizační sítě města Brna, převážně kanalizačních stok a řadů, si vyžádají v letech 2002 až 2010 úhrnem 2,75 miliardy korun odhadovaných nákladů. Návrh akceptovala ve čtvrtek 14. března městská Rada (RMB). Náměstek primátora Petr Zbytek o tom informoval na dnešním radničním brífinku.
 

Jak Zbytek pro ČIA uvedl, RMB zároveň uložila dvěma zainteresovaným odborům, investičnímu a technických sítí, zahrnout zmíněné priority do návrhů rozpočtu města v jednotlivých letech. V letošním roce má být na zmíněný účel vynaloženo zhruba 25 milionů korun, nejvíce pak v letech 2005 a 2006, a to 492, respektive 502 milionů korun.

Zhotovení kanalizace na pravém břehu brněnské přehrady zhruba za 67,7 milionu korun je podle Zbytka odvislé od definitivního napojení objektů z jednotlivých lokalit a odstranění sinic v přehradě.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist