https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/brnenske-vystaviste-bude-o-vikendu-patrit-chovatelum-a-milovnikum-zvirat
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Brněnské výstaviště bude o víkendu patřit chovatelům a milovníkům zvířat

26.6.2001 20:45 | BRNO (ČIA)
Přes 150 firem z České republiky, Německa, Itálie a Slovenska představí nabídku své produkce na šestém ročníku Mezinárodní výstavy chovatelských a jezdeckých potřeb Propet, která se uskuteční na brněnském výstavišti 29. června až 1.července. Zároveň zde bude v tuto dobu probíhat 35. ročník Mezinárodní výstavy psů Intercanis a třetí ročník koňské show, závodů a výstavy Brno trophy. Na tiskové konferenci pořadatelů to dnes uvedla manažerka BVV Zdeňka Doubravská.
 

Oborovým členěním i unikátním doprovodným programem je výstava Propet podle jejích slov ojedinělou akcí i v evropském měřítku. BVV v přípravě veletrhu již druhým rokem spolupracuje s Unií výrobců krmiv pro domácí zvířata. Představitel unie Jiří Návara potvrdil, že výstavy se zúčastní pět významných producentů v oblasti Petfood, kteří představují zhruba 80 procent české produkce krmiv pro domácí zvířata.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist