https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/brno-dosud-za-odpady-vybralo-146-milionu-korun
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Brno dosud za odpady vybralo 146 milionů korun

31.5.2002 20:53 | BRNO (ČIA)
Přibližně 300 000 povinných poplatníků s trvalým pobytem v Brně uhradilo do 29. května poplatek za provoz systému sběru a svozu komunálního odpadu. Celková inkasovaná suma dosáhla 146 milionů korun. Tajemník brněnského magistrátu Pavel Loutocký o tom informoval na dnešním radničním brífinku.
 

Poplatek do 17. května uhradilo jen 147 000 poplatníků a vybraná suma přesáhla 72 milionů korun. Doba splatnosti přitom končí dnes. K 1. lednu mělo Brno 384 808 obyvatel. Inkaso z nově zavedeného poplatku na hlavu má podle Loutockého dosáhnout téměř 195,2 milionu korun.

Od června bude k přímé úhradě sloužit pouze pokladna správy poplatků na Šumavské ulici. Zbylé pokladny na dvou dočasně zřízených místech na Kounicově ulici a Malinovského náměstí budou k 1. červnu zrušeny.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist