https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/cd-maji-novou-internetovou-domenu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

ČD mají novou internetovou doménu

9.1.2003 15:38 | PRAHA (ČIA)
Od dnešního dne přešly nové internetové stránky akciové společnosti České dráhy na adrese www.cd.cz ze zkušebního do plného provozu. Od tohoto data tedy končí aktualizace dosavadní domény ČD www.cdrail.cz. Podle Pavla Tesaře z tiskového oddělení ČD zkušební provoz nových internetových stránek probíhal od 13. prosince loňského roku a potvrdil opodstatnění mnohých obsahových změn, jakož i nového grafického designu.
 

Podle ředitele odboru vnějších vztahů ČD Jana Jozy přinášejí nové stránky ČD uživateli jednodušší orientaci a rychlejší vyhledávání požadovaných informací. "Tento portál se má stát významným pomocníkem v komunikaci se zákazníky ČD," informoval Joza.

Nové pojetí stránek na portálu www.cd.cz prý není jen v obsahu a grafice, ale především ve filozofii jejich zpracování. Do nově vytvořeného jednotného prostředí budou vkládat odborné informace odpovědní zaměstnanci odborných útvarů Českých drah, dynamické aplikace zůstávají zcela v režii odštěpného závodu DATIS.

Významně se změní i možnosti komunikace vedení ČD s uživateli služeb ČD. Diskusní fórum bude moderované zaměstnanci odborných útvarů, výběr diskusních témat zůstane ve výhradní rozhodovací pravomoci jednotlivých odborných útvarů. Tyto komunikační nástroje doplní již provozovanou bílou linku 840 112 113, kterou jsou propojena všechna ČDcentra na síti Českých drah s ústředním informačním střediskem o službách ČD v osobní přepravě na lince 221 111 122.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist