https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/cd-pred-velikonocemi-posiluji-vlaky
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

ČD před Velikonocemi posilují vlaky

16.4.2003 10:58 | PRAHA (ČIA)
Pro očekávanou zvýšenou frekvenci cestujících o nadcházejících velikonočních svátcích posílí České dráhy (ČD) ve dnech 16. až 22. dubna železniční osobní dopravu na nejvíce vytížených tratích. ČIA to potvrdil vedoucí tiskového oddělení ČD Petr Šťáhlavský.
 

Tradičním jarním svátkům předcházejí dvoudenní prázdniny, proto ČD vypraví již dnes navíc rychlík 1507 z Prahy do Přerova s odjezdem z pražského Hlavního nádraží v 19.03 hodin. Dnes a ve čtvrtek 17. dubna se dočkají posílení také téměř dvě desítky spojů na trasách Praha - Přerov - Bohumín, Praha - Havlíčkův Brod - Břeclav, Brno - Bohumín, Praha - České Budějovice a Praha - Cheb. Delší soupravy pojedou na vybraných tratích rovněž 21. a 22. dubna.

Podle Šťáhlavského se v nejvíce exponovaných časech mohou v důležitých železničních stanicích tvořit fronty u osobních pokladen. Proto také dráhy doporučují cestujícím, aby využili možnost předprodeje a jízdenku si zakoupili s předstihem.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist