https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ceska-app-vybavi-sest-americkych-jadernych-elektraren-svymi-aplikacemi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Česká APP vybaví šest amerických jaderných elektráren svými aplikacemi

26.8.2001 11:09 | PRAHA (ČIA)
Šest jaderných elektráren ve Spojených státech vybaví česká společnost APP svými aplikacemi. Kontraktem na implementaci systému na řízení údržby a správu majetku zahajuje APP spolupráci s americkou Nuclear Management Company (NMC), která patří mezi šest největších jaderných operačních firem v USA. ČIA o tom informovala mluvčí APP Hana Součková.
 

Cílem projektu, na kterém APP spolupracuje se softwarovým dodavatelem Indus International, je implementace systému na řízení údržby a správu majetku (hlavních komponent konceptu zvaného Enterprise Assets Management) v šesti jaderných elektrárnách v Iowě, Minnesotě, Wisconsinu a Michiganu. "Projekt v celkovém objemu 20 milionů korun by měl být ukončen za tři měsíce," uvedl Vítězslav Bogač, ředitel odpovědný za dodávku systémů. "V zámoří pracuje desítka specialistů společnosti APP," dodal.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist