https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ceska-rafinerska-ziskala-certifikat-iso-9001-a-14001
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Česká rafinérská získala certifikát ISO 9001 a 14001

23.10.2001 15:27 | KRALUPY NAD VLTAVOU (ČIA)
Certifikaci podle mezinárodních norem ISO 9001 a ISO 14001 získala v těchto dnech akciová společnost Česká rafinérská . Oba dva certifikáty, ISO 9001 pro systém řízení jakosti a ISO 14001 pro systém řízení v oblasti ochrany životního prostředí, obdržela na základě úspěšného auditu, který ve společnosti v červenci tohoto roku provedla společnost Lloyd.
 

"Česká rafinérská tím dává jasně najevo, že plně odpovídá za jakost svých produktů a kvalitu poskytovaných služeb a že veškeré činnosti jsou v souladu se zákony na ochranu životního prostředí," uvedl technický ředitel společnosti John de Haseth.

Certifikát jakosti podle normy ISO 9002 získala kralupská rafinérie již v roce 1995 a v roce 1998 jej úspěšně obhájila.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist