https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ceske-budejovice-dokoncily-opravu-paterni-komunikace-v-centru-mesta
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

České Budějovice dokončily opravu páteřní komunikace v centru města

24.8.2001 10:30 | ČESKÉ BUDĚJOVICE (ČIA)
Rekonstrukce páteřní komunikace Na sadech v centru Českých Budějovic po dvou měsících skončila. "Ačkoliv byl původní termín dokončení konec srpna, podařilo se ulici zprovoznit o týden dříve," konstatoval primátor Miroslav Tetter.
 

Do rekonstrukce město investovalo kolem dvaceti milionů korun. "Nyní zbývá pouze dokončit chodníky a zastávky městské hromadné dopravy. Po kompletní rekonstrukci zmíněné ulice se okamžitě začne s obnovou centrálních parků, které s komunikací Na sadech sousedí," uvedl Tetter.

Rekostrukce sadů v centru města, kterou bude provádět firma Akord, je rozdělena do dvou etap a první, která začne v září, si vyžádá 24 milionů korun.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist