https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/cesko-se-ucastni-evropskeho-quotzeleneho-tydnequot
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Česko se účastní evropského "Zeleného týdne"

24.4.2001 15:47 | PRAHA (ČIA)
Zelený týden, který vyhlásila komisařka Evropské unie (EU) pro životní prostředí Margot Wallströmová na 24. až 28. duben letošního roku, má být rozsáhlou platformou pro výměnu zkušeností z oblasti ochrany životního prostředí. Akce se zúčastní i zástupci Ministerstva životního prostředí ČR. Na pravidelném setkání s novináři o tom dnes informoval ministr životního prostředí (MŽP) Miloš Kužvart.
 

V Bruselu se v rámci Zeleného týdne koná řada akcí: mimo jiné výstava, promítání filmů na téma životní prostředí, soutěže pro děti a ve dnech 24. až 27. dubna konference, které se zúčastní ředitel odboru evropské integrace MŽP Jan Dusík. Účastníky konference seznámí s průběhem příprav resortu životního prostředí na vstup do EU a se změnami v této oblasti za posledních dvanáct let. Panel MŽP má název "Česká republika by již nikdy neměla patřit mezi nejvíce znečištěné země Evropy". Návštěvníci si budou moci prohlédnout i další materiály, například o činnosti MŽP a jeho resortních složek nebo o celkových přípravách ČR na vstup do EU.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist