https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/cez-pripravil-nemecke-internetove-stranky-o-temelinu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

ČEZ připravil německé internetové stránky o Temelínu

2.10.2000 18:00 | PRAHA (ČIA)
Od zítřejšího rána budou moci občané Rakouska a Německa získávat informace o jaderné elektrárně Temelín na speciální internetové stránce. Stránku připravil provozovatel a investor jaderné elektrárny Temelína, česká elektrárenská společnost ČEZ. "Účelem stránky je zpřístupnit informace o Temelínu především občanům Rakouska a Německa, a pokusit se tak zmírnit jejich obavy z této elektrárny. Chápu totiž obavy našich sousedů, protože jsem přesvědčen, že od svých politiků a médií nedostávají dostatek informací," prohlásil o účelu internetové stránky generální ředitel ČEZ Jaroslav Míl.
 

Stránku, která je také ve své české verzi určena českým občanům, je možné najít na www.temelin-besuch.cz. V rámci této stránky budou moci návštěvníci sledovat každý večer přímý přenos z řídícího centra JE Temelín. Dále zde budou základní informace o otázkách bezpečnosti jaderné elektrárny, vlivu na životní prostředí a kontrolách. Návštěvníci stránky budou moci jejím prostřednictvím klást dotazy a budou na ně nacházet odpovědi. ČEZ na svou stránku upozornil v nejvýznamnějších německých a rakouských denících.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist