https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/chrudimsti-zvoli-v-ankete-osobnosti-mesta
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Chrudimští zvolí v anketě osobnosti města

4.9.2001 10:44 | CHRUDIM (ČIA)
Anketu občanů, kteří mají v pěti kategoriích zvolit letošní osobnosti města, vyhlásila východočeská Chrudim. Výroční ceny jsou určeny pro nejlepší jednotlivce, kteří se zasloužili o věhlas města nad rámec regionu a okresu. Vyplývá to ze sdělení, zveřejněného na internetových stránkách městského úřadu. Vyhlášení se uskuteční v polovině ledna příštího roku.
 

Všichni občané mají možnost hlasovat do 30. listopadu na speciálním anketním lístku nebo podat svůj tip na formulářích, které jsou k vyzvednutí na odboru školství a kultury nebo v informačním centru na Resslově náměstí. Hlasovat je rovněž možné na internetové adrese skolstvi@chrudim-city.cz.

Ceny města Chrudim budou udíleny v kategorii za umělecké dílo (za hudební, výtvarné, literární dílo, fotografii, videoprogramy, herecký výkon, režijní počin, architektonický návrh a realizaci uměleckých památek), za vynikající sportovní výkon a organizaci sportovního podniku, za badatelskou činnost a popularizaci vědy (přednášky, vydání publikací, výstavní činnost, populárně vědecké filmy), za významný přínos pro město v oblasti podnikání, ekologie, charitativní a sociální aktivity, propagace a přínosné akce pro vzhled města a za aktivní působení ve svém studijním oboru nebo mimořádné studijní výsledky.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist