https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/cp-zavede-v-dobe-zasedani-mmf-a-sb-bezplatnou-linku-na-skody
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

ČP zavede v době zasedání MMF a SB bezplatnou linku na škody

12.9.2000 13:35 | PRAHA (ČIA)
Česká pojišťovna (ČP) zavede v době pražského zasedání Mezinárodního měnového fondu a Světové banky možnost hlášení případných škod na majetku prostřednictvím bezplatné non-stop linky 0800-133666, kde se zároveň zákazníci mohou informovat, jak v případě škody postupovat. ČIA o tom dnes informoval mluvčí ČP Michal Urban.
 

Přímo v terénu budou pracovat dvě desetičlenné skupiny likvidátorů ČP, kteří budou zabezpečovat prvotní prohlídky a fotodokumentaci tak, aby škody mohly být řešeny co nejrychleji. "Výplata pojistných plnění bude vždy záviset na posouzení konkrétní pojistné události a vyjádření policie o tom, jak ke škodě došlo," dodal Urban. Podle celosvětově platných pojistných zvyklostí totiž právo na finanční náhradu nevzniká, pokud ke škodě dojde například v důsledku hromadných násilných nepokojů, teroristických akcí nebo zásahu státní moci.

ph


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist