https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/cyklostezky-spojuji-sezemice-s-okolim
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Cyklostezky spojují Sezemice s okolím

4.5.2001 20:42 | SEZEMICE (ČIA)
Už 1. července má být otevřena nová stezka pro cyklisty ze Sezemic ve směru na Choteč a Rokytno na Pardubicku, jejíž výstavbu dnes slavnostním poklepem zahájil pardubický hejtman Roman Línek.
 

Starosta Sezemic Bohuslav Kopecký při té příležitosti uvedl, že výstavba stezky je kalkulována na devět miliónů korun, přičemž čtyři milióny budou hrazeny z městského rozpočtu. "Zbytek máme přislíben od ministerstva pro místní rozvoj ," dodal starosta.

Podle něj tak nová stezka pro cyklisty naváže na tu stávající, která obyvatele východočeského městečka spojuje se sousedními Pardubicemi. "Zde bylo na 2,8 kilometru cesty s asfaltovým povrchem v šíři tří metrů prostavěno kolem 11 miliónů korun," doplnil sezemický starosta Kopecký.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist