https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/desitky-ukradenych-psu-objevila-policie-v-britskem-meste-ipswich
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Desítky ukradených psů objevila policie v britském městě Ipswich

23.3.2021 15:09 | IPSWICH (ČTK)
"Tento typ trestné činnosti se stal specifickým problémem po celé zemi od začátku první uzávěry před 12 měsíci, a to kvůli poptávce po některých plemenech," uvedl policejní důstojník.
"Tento typ trestné činnosti se stal specifickým problémem po celé zemi od začátku první uzávěry před 12 měsíci, a to kvůli poptávce po některých plemenech," uvedl policejní důstojník.
Licence | Volné dílo (public domain)
Policie v britském městě Ipswich při vyšetřování série krádeží domácích mazlíčků zajistila více než 80 psů. Zadržela rovněž pět podezřelých, z toho dva muže a tři ženy. Informoval o tom server Independent.
 

Policisté v rámci vyšetřování téměř deset hodin prohledávali kemp na okraji Ipswiche. Objevili celkem 83 psů různých ras a různého věku, kteří zřejmě byli ukradeni. Nyní se ve spolupráci s dalšími úřady snaží zajistit navrácení psů jejich majitelům.

"Byla to vysoce úspěšná a významná policejní operace, která doufám demonstrovala, jak vážně policie přistupuje k problému krádeží psů," uvedl policejní důstojník Eamonn Bridger. "Chápeme, že tyto zločiny mají významný dopad na dotčené rodiny," dodal. "Tento typ trestné činnosti se stal specifickým problémem po celé zemi od začátku první uzávěry před 12 měsíci, a to kvůli poptávce po některých plemenech," dodal.


reklama

 
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist