https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/deti-mohou-do-ostravske-zoo-do-konce-roku-zdarma
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Děti mohou do ostravské ZOO do konce roku zdarma

22.12.2001 13:26 | OSTRAVA (ČIA)
Dárek ve formě volného vstupu do zoologické zahrady v Ostravě připravilo pro děti do 15 let vedení tohoto zařízení. "Od Štědrého dne do 1. ledna mohou malí návštěvníci zahrady za zvířátky zdarma," uvedl ředitel ostravské ZOO Josef Stuchlík.
 

Zařízení má v průběhu prosince a ledna otevřeno denně vždy od 8 do 16 hodin. O hodinu dříve se zavírají pokladny a pavilony s teplomilnými zvířaty. "Děti do deseti let mohou do zahrady pouze v doprovodu dospělých," upozorňuje ředitel.

Návštěvníci ostravské zoologické zahrady mohou pozorovat kolem osmi set zvířat. Své první narozeniny v ZOO oslavila opice Bambari, o osm měsíců mladší je mládě žirafy Rothschildovy Ilonka. V nejbližších letech se po dlouhé přestávce do ostravské ZOO vrátí také sloni. Zastupitelé Ostravy na svém posledním letošním zasedání schválili první část několikamilionové dotace na výstavbu nového pavilonu pro slony. Stavba začne příští rok.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist