https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/dnes-zacina-konference-o-postaveni-cloveka-na-zemi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Dnes začíná konference o postavení člověka na Zemi

21.2.2001 13:20 | PRAHA (ČIA)
Konference Tvář naší země začne dnes v 16 hodin ve Španělském sále Pražského hradu. "Konference bude zahájena vystoupením prezidenta Václava Havla, který promluví z důvodu své nemoci pouze telefonicky, prostřednictvím videozáznamu promluví také princ Charles. Příspěvek pronese i čestný předseda organizačního výboru, filozof Erazim Kohák," uvedla dnes pro ČIA tisková mluvčí ministerstva životního prostředí Rita Gabrielová.
 

Posláním konference je obrátit pozornost k interakcím mezi člověkem a prostředím sídel či volné krajiny. První ročník konference chce spíše poukázat na vážnost a souvislosti krajinné problematiky jako celku, než přinést konkrétní odpovědi na jednotlivé otázky, doplnila Gabrielová.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist