https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/dostane-praha-od-eu-prispevek-na-dopravu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Dostane Praha od EU příspěvek na dopravu?

17.7.2001 18:03 | PRAHA (ČIA)
V rámci programu Civitas Evropské unie , z něhož bude několik vybraných měst moci čerpat finance na zlepšení městské dopravy, prošla Praha prvním kolem. Celkem 74 měst vytvořilo jednotlivé skupiny. Ty pak předložily 34 projektů se žádostí o příspěvek. Praha předložila projekt spolu s městy Stockholm a Lille a nyní je mezi osmi městy, které v prvním kole uspěly. Pro ČIA to uvedl vedoucí oddělení zahraničního odboru Magistrátu hl. m. Prahy Zbyněk Prokop.
 

Nyní bude probíhat druhé kolo, v němž budou projekty znovu posuzovány. V případě, že Praha uspěje i v tomto druhém kole, bude mít k dispozici částku zhruba půl milionu eur, které bude moci použít pro zlepšení situace v městské dopravě.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist