https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/duchcov-pripravuje-vystavbu-nove-skladky
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Duchcov připravuje výstavbu nové skládky

14.4.2003 11:26 | DUCHCOV (ČIA)
Výstavbu nové skládky komunálního odpadu připravuje město Duchcov na Teplicku. Starosta města Petr Kňourek dnes ČIA řekl, že výstavba řízené skládky musí být dokončena do konce roku 2005, kdy vyprší prodloužená životnost staré městské skládky Nelson II. V nejbližších dnech vypíše radnice výběrové řízení na dodavatele studie výstavby skládky, která by měla vzniknout na části uhelné výsypky Pokrok za desítky milionů korun.
 

Duchcov hospodaří v letošním roce s vyrovnaným finančním rozpočtem ve výši zhruba 150 milionů korun. Více než 15 milionů korun hodlá radnice zatím vynaložit na investiční akce.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist