https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/envibrno-se-bude-konat-uz-poosme
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Envibrno se bude konat už poosmé

13.10.1999 12:15 | PRAHA (EkoList)
Již osmý ročník mezinárodního veletrhu proběhne vše dnech 19. - 22. října na brněnském výstavišti. Novináře o tom dnes informovali zástupci pořádající společnosti Brněnské výstavy a veletrhy (BVV). Veletrhu se letos zúčastní kolem tří set firem z osmi zemí světa (kromě ČR také ze Slovenska, Francie, Nizozemí, Německa, Švédska, Švýcarska, Velká Británie), které zaujmou 4,5 tisíce m2 výstavní plochy. Podle hlavního manažera veletrhu Karla Torna by se měl stát velmi bohatý doprovodný program. Toho se zúčastní mimo jiné i britský ministr životního prostředí John Battle, který v úterý 19. října zahájí seminář k ochraně životního prostředí.
 

Český ministr životního prostředí Miloš Kužvart (ČSSD) projevil podle Torna "eminentní zájem se veletrhu účastnit," brání mu v tom však právě probíhající schůze Poslanecké sněmovny. Podle Torna však vyslovil Kužvart naději, "že se alespoň někdy v průběhu veletrhu do Brna dostane."


reklama

 
Jakub Kašpar

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist