https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/eurotel-obhajil-certifikaty-kvality-a-ochrany-zivotniho-prostredi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Eurotel obhájil certifikáty kvality a ochrany životního prostředí

23.12.2003 08:12 | PRAHA (ČIA)
Platnost certifikátů kvality a ochrany životního prostředí obhájila společnost Eurotel. Kontrolní audit se na pracovištích v Praze a v některých regionech uskutečnil v posledním čtvrtletí letošního roku. ČIA o tom informovala mluvčí Eurotelu Diana Dobálová.
 

Externí auditoři při závěrečném setkání s vedením společnosti oznámili, že nezjistili žádné odchylky od plnění požadavků mezinárodních norem a potvrdili platnost obou certifikátů. Auditoři zároveň ocenili interní iniciativy firmy zaměřené na zlepšování úrovně procesního řízení a na rozvoj systémů kvality a řízení životního prostředí v rámci jeho pracovišť.

Certifikát systému řízení kvality ISO 9001:2000 (QMS) Eurotel vlastní pět let a v roce 2002 získal i certifikát systému řízení ochrany životního prostředí ISO 14001:1996 (EMS). Společnost Eurotel se letos stala také členem České společnosti pro jakost a řádným členem Evropské nadace pro řízení kvality.

K 30. září evidoval Eurotel celkem 4,019 milionu zákazníků. Firma za prvních devět měsíců letošního roku zaznamenala meziroční nárůst čistého zisku o devět procent na 5,5 miliardy korun, celkové tržby přitom meziročně stouply o dvě procenta na 21,6 miliardy. Stoprocentním vlastníkem Eurotelu je Český Telecom, který se s druhým podílníkem Atlantic West B. V. letos dohodl na odkupu 49procentního podílu.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist