https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/investice-do-jablonecke-pesi-zony-prevysi-30-milionu-korun
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Investice do jablonecké pěší zóny převýší 30 milionů korun

26.9.2001 16:48 | JABLONEC NAD NISOU (ČIA)
Celkem 28,9 milionu korun investoval Městský úřad v Jablonci nad Nisou během šesti let do rekonstrukce pěší zóny v historickém centru města. Město uvolní na obnovu pěší zóny další čtyři miliony korun. Informovala o tom dnes mluvčí jablonecké radnice Milena Jelínková.
 

"Dnes byla zahájena rekonstrukce Kubálkovy ulice. Stometrový úsek si vyžádá čtyřmilionovou investici, kterou město uvolnilo ze svého rozpočtu," uvedla Jelínková s tím, že oprava ulice bude dokončena v listopadu.

Stavbaři zde vymění inženýrské sítě a nahradí asfaltový povrch architektonicky vhodnější žulovou dlažbou, která již je i v ostatních zrekonstruovaných částech města. "Součástí obnovy je i prostor před budovou soudu, kde vznikne nový přechod pro chodce," dodala Jelínková.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist