https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/jindrichuv-hradec-se-letos-kruhove-krizovatky-zrejme-nedocka
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Jindřichův Hradec se letos kruhové křižovatky zřejmě nedočká

21.8.2001 19:42 | JINDŘICHŮV HRADEC (ČIA)
Na peníze ze Státního fondu dopravní infrastruktury čeká jindřichohradecká radnice, aby mohla ještě letos zahájit stavbu nové kruhové křižovatky. "Z letošního rozpočtu máme uvolněny čtyři miliony korun, ale využít je můžeme jen tehdy, pokud stát stavbu letos zahájí," prohlásil místostarosta Alfréd Němec.
 

Stát ale počítá s uvolněním prostředků na akci, jejíž celkové náklady se vyšplhají na patnáct milionů korun, až v příštím roce. "Stavbu jsme úspěšně nárokovali až na příští rok," potvrdil technický náměstek českobudějovické správy Ředitelství silnic a dálnic ČR Miloslav Franěk.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist