https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/jizerske-hory-opet-chteji-sampionat-v-klasickem-lyzovani
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Jizerské hory opět chtějí šampionát v klasickém lyžování

1.9.2000 15:30 | LIBEREC (ČIA)
Již potřetí se po dvou neúspěšných kandidaturách bude region Jizerských hor pokoušet o získání mistrovství světa v klasickém lyžování pro rok 2007. Rozhodla o tom valná hromada sdružení SKI 2005 v Liberci.
 

Podle libereckého primátora Jiřího Kittnera uložila valná hromada SKI 2005, jemu a starostům Jablonce nad Nisou, Janova a Bedřichova, projednat v pořadí třetí kandidaturu v městských a obecních zastupitelstvech. Ta musí případnou kandidaturu regionu na pořádání MS 2007 projednat a odsouhlasit ještě do konce roku 2000.

Oficiální přihlášky z jednotlivých zemí musí být světové lyžařské federaci FIS doručeny do konce dubna 2002. O pořadateli lyžařského šampionátu rozhodne kongres FIS v létě v roce 2003.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist