https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/karlovarsky-a-ustecky-kraj-ziskaji-15-miliard-korun-na-revitalizaci
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Karlovarský a Ústecký kraj získají 15 miliard korun na revitalizaci

27.2.2002 21:31 | KARLOVY VARY (ČIA)
Celkem 15 miliard korun na revitalizaci krajiny zdevastované těžbou hnědého uhlí rozdělí vláda mezi Karlovarský a Ústecký kraj. Vláda tak dnes na výjezdním zasedání v Karlových Varech doplnila své usnesení, které přijala při jednání v Ústí nad Labem, kde se rozhodlo pouze o dotaci pro Ústecký region. Dnes o tom informoval hejtman Karlovarského kraje Josef Pavel.
 

Vláda dnes nerozhodla, jaký podíl z uvedené částky získají jednotlivé kraje. O způsobu rozdělení a výši dotací se podle premiéra Miloše Zemana vláda rozhodne na základě kvality projektů.

Pavel dnes rovněž uvedl, že hodlal vládě doporučit, aby Karlovarský kraj získal minimálně jednu třetinu z 15 miliard korun. "Podle Miloše Zemana by to však bylo kontraproduktivní, pokud kraj předloží kvalitní projekt, mohl by získat i vyšší dotaci," doplnil Pavel.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist