https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/kcp-zapisky-z-mrtveho-domu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

KCP: Zápisky z mrtvého domu

27.9.2000 16:30 | PRAHA (EkoList)
Na rozdíl od včerejšího divokého dne, kdy se touto dobou proměnilo okolí Kongresového centra v bojiště, vládne nyní v epicentru světového finančního dění nebývalý klid. "Je tu nějak mrtvo," řekl mi dnes jeden z členů pomocného personálu. "Už dlouho jsem neviděl na chodbách žádného delegáta," dodal. Většina finančníků se nyní účastní odpolední části výročních zasedání. Výrazně prořídlo i press centrum.
 

Jediným větším oživením pro novináře byla dnešní tisková konference Zdeňka Hrubého, vládního zmocněnce pro uspořádání Výročních zasedání. Několik lidí se také zajímalo o osud našeho reportéra Jana Bouchala, kterého včera fyzicky a slovně napadli policisté a poté jej zatkli. Průběh zatčení líčí mimo jiné dnešní Mladá fronta Dnes.

Okolí bývalého Paláce kultury střeží v mnohem větším počtu než v předešlých dnech policie. Například u vchodu do bezpečnostní zóny v ulici Na Pankráci hlídá necelá stovka policistů, z toho asi dvě desítky tzv. těžkooděnců, a zezadu je jistí dvě vodní děla a jeden transportér.


reklama

 
Michael Polák

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist