https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/kladenske-eck-generating-vycislilo-dosavadni-podporu-regionu-na-20-milionu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Kladenské ECK Generating vyčíslilo dosavadní podporu regionu na 20 milionů

16.11.2001 08:36 | KLADNO (ČIA)
Čtyři miliony korun, obdobnou částku jako v minulých letech, předběžně vyčlenila na rok 2002 společnost ECK Generating v rámci sponzorského programu na pomoc vybraným organizacím v kladenském regionu. Od svého příchodu do Kladna v roce 1997 vynaložilo ECKG na veřejně prospěšné účely více než 20 milionů korun. "Z celého sponzorského programu klademe největší důraz na projekty, které pomáhají dětem, starým a tělesně či duševně handicapovaným lidem," řekl ČIA generální ředitel ECKG Karel Hlaváček.
 

Finanční pomoc ECKG míří do šesti základních oblastí: charity, životního prostředí, vzdělání, zdravotnictví, kultury a sportu. Celkově ECKG dlouhodobě podporuje 15 vybraných projektů, mimo jiné Středisko pomoci ohroženým dětem, Domov dobré vůle či Středočeské divadlo Kladno a kladenský juniorský hokejový tým.

Vedle tradičních projektů zvažuje ECKG pro rok 2002 ve spolupráci s kladenským magistrátem dva nové projekty. "Jeden z nich bude zlepšovat životní podmínky seniorů, druhý bude zaměřen ekologicky. Detaily však upřesníme až po uzavření příslušných sponzorských smluv," doplnil Hlaváček.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist