https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/kladno-rozsiri-sit-cyklostezek
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Kladno rozšíří síť cyklostezek

13.10.2001 10:42 | KLADNO (ČIA)
Další rozšiřování cyklotras okolo Kladna umožní v nejbližších týdnech rozhodnutí vedení města. Kladenští radní totiž uvolnili na rozšiřování stávající sítě stezek 300 tisíc korun. "Peníze jsou určené pro komisi životního prostředí na výstavbu cyklotrasy mezi lokalitami Na Vyhaslém, Kladno-Engerth a Barré v Kladně-Švermově," uvedl vedoucí odboru dopravy a služeb kladenského magistrátu Tomáš Macenauer.
 

Stavební firma v těchto místech upraví lesní cesty a zpevní jejich povrch, aby lépe vyhovoval jízdním kolům. Novou část cyklotrasy chce kladenský magistrát dokončit ještě letos. Díky stavebním úpravám odpadnou problémy s blátem a případnými nerovnostmi, podobně jako v lesoparku okolo areálu Sletiště.

S rozšiřování tras počítají představitelé kladenského magistrátu v nejbližší době i v okolí nádraží a depa ČSAD.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist