https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/konference-cate-dominuje-doprovodnemu-programu-veletrhu-idet-v-brne
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Konference CATE dominuje doprovodnému programu veletrhu IDET v Brně

7.5.2001 15:02 | BRNO (ČIA)
Mezinárodní konference CATE (Společnost-Armáda-Technika-Životní prostředí) k aktuální problematice oboru má dominovat doprovodnému programu 6. ročníku Mezinárodního veletrhu obranné a bezpečnostní techniky a speciálních informačních systémů IDET. Na brněnském výstavišti představí 9. až 11. května speciální produkci 330 firem z 23 zemí. Konferenci připravila Vojenská akademie Brno. ČIA o tom informoval manažer veletrhu z pořádající společnosti Veletrhy Brno Karel Torn.
 

Na tři zásadní tematické okruhy, a to na trenažéry a simulátory jako významné prostředky pro výcvik jednotlivců a osádek bojových systémů, na bezpečnost a ochranu utajovaných skutečností a na otázky zbraňových systémů se mají zaměřit účastníci konference po celou dobu veletrhu. Program doplní ve čtvrtek 10. května tři semináře o ekonomice, logistice a ekologii v ozbrojených silách, o materiálech a technologiích ve výrobě speciální techniky a o nových směrech rozvoje aktivních a pasivních radiotechnických systémů.

Torn rovněž upozornil na konferenci Asociací obranného průmyslu k informačním a komunikačním technologiím ITTE 200, která se uskuteční v pátek 11. května, a dále na letecký den velitele vzdušných sil ČR na letišti v Brně-Tuřanech o víkendu 12. až 13.května. Do podoby internetového portálu, mapujícího obranně bezpečnostní oblast ve střední a východní Evropě, má podle Torna do konce roku 2001 "přerůst" výrazná internetová podpora nadcházejícího veletrhu IDET na adrese www.idetservice.cz. Informace IDETu lze též najít na adrese www.bvv.cz nebo www.idet.cz.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist