https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/kraj-na-vysocine-rozsiruje-pocet-svych-odboru
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Kraj na Vysočině rozšiřuje počet svých odborů

30.5.2001 08:37 | JIHLAVA (ČIA)
O další dva odbory se rozšíří krajský úřad na Vysočině. Jak informovala ředitelka úřadu Simeona Zikmundová, v nejbližší době bude zde totiž zřízen odbor informatiky a odbor majetko-právní.
 

Majetkově právní odbor se podle ředitelky ukázal nezbytným právě nyní, kdy na kraj přecházejí postupně nejrůznější nemovité majetky na Vysočině. "Od prvního dubna přešly pod kraj některé školy z Jihlavska a od prvního července pak budou následovat školy Havlíčkobrodska a Třebíčska. Ke stejnému datu přejdou na kraj i tři galerie," upozornila ředitelka krajského úřadu Vysočiny.

Krajský úřad má doposud devět odborů, přičemž vedoucím krajského odboru školství je Zdeněk Ludvík, stavebního odboru a územního plánování Jan Strejček, odboru regionálního rozvoje Věra Jourová, zemědělství Petr Bureš, ekonomického odboru Anna Krištofová, dopravy Rostislav Šibor, životního prostředí Pavel Hájek a odboru kultury a péče o památky Horymír Kubíček. Novou vedoucí sociálně zdravotnického odboru byla v úterý radou kraje jmenována dosavadní zdravotní radová v okrese Jihlava Věra Švarcová.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist