https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/krokodyl-lovil-psa-v-zaplavenych-ulicich-indickeho-mesta
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Krokodýl lovil psa v zaplavených ulicích indického města Video

2.8.2019 00:41 (ČTK)
Krokodýl se pokusil ulovit psa v zaplavených ulicích indického města Vadodara ve státě Gudžarát poté, co v něm během 24 hodin napršel téměř 50 centimetrů srážek a povodně si vyžádaly nejméně šest obětí. / Ilustrační foto
Krokodýl se pokusil ulovit psa v zaplavených ulicích indického města Vadodara ve státě Gudžarát poté, co v něm během 24 hodin napršel téměř 50 centimetrů srážek a povodně si vyžádaly nejméně šest obětí. / Ilustrační foto
Licence | Volné dílo (public domain)
Krokodýl se pokusil ulovit psa v zaplavených ulicích indického města Vadodara ve státě Gudžarát poté, co v něm během 24 hodin napršel téměř 50 centimetrů srážek a povodně si vyžádaly nejméně šest obětí. Informovala o tom agentura AFP s odvoláním na místní policii.
 

Po přívalových deštích se ve městě drží voda po pás a zhruba 5000 lidí muselo být evakuováno ze zaplavených domů. Uzavřeno je mnoho mostů a celé čtvrti jsou odříznuté od spojení s okolním světem.

Z rozvodněné řeky se do města, kde žije 1,2 miliónu obyvatel, rozšířili krokodýli. Video, na němž je vidět jednoho z krokodýlů, který zaútočil na psa, se šíří po sociálních sítích. Podle policie se ve městě staly ještě podobné dva případy.

Při povodních, které do země přinesly každoroční monzunové deště, v Indii během posledních několika týdnů zemřelo více než 250 lidí. Nejhůře postižené jsou severoindické státy Ásám a Bihár.


reklama

 
Další informace |
Líbil se vám článek? Přispějte si na napsání dalšího.
BEZK využívá agenturní zpravodajství ČTK, která si vyhrazuje veškerá práva. Publikování nebo další šíření obsahu ze zdrojů ČTK je výslovně zakázáno bez předchozího písemného souhlasu ze strany ČTK.

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist