https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/krupka-ma-ode-dneska-mestskou-dopravu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Krupka má ode dneška městskou dopravu

15.1.2002 16:56 | KRUPKA (okres Teplice) (ČIA)
Dvě linky městské hromadné dopravy (MHD) jsou ode dneška zkušebně v provozu v Krupce v okrese Teplice. Krupský starosta Jiří Novák ČIA informoval, že plné jízdné stojí šest korun a poloviční tři koruny.
 

Celkem osm spojů jezdících pouze v pracovních dnech z cílových stanic Unčína a Vrchoslavi se na dvou linkách protíná u nádraží Českých drah v Krupce-Bohosudově. Radnice v Krupce počítá pro letošní rok ze svého rozpočtu s úhradou ztráty MHD ve výši zhruba 750 tisíc korun.

Jednotlivé spoje navazují na vlakovou dopravu na hlavní trati Ústí nad Labem - Chomutov. Pro město Krupka městskou dopravu zajišťuje závod společnosti ČSAD Bus v Teplicích. Starosta Novák je přesvědčen, že občané Krupky a okolních obcí nově zavedenou dopravu hodně využijí.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist