https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/kuzvart-preda-cenu-za-bezpecne-zivotni-prostredi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Kužvart předá cenu za bezpečné životní prostředí

24.4.2001 09:57 | PRAHA (ČIA)
Cenu zdraví a bezpečného životního prostředí za rok 2000 předá dnes odpoledne britský velvyslanec v ČR David Broucher spolu s ministrem životního prostředí Milošem Kužvartem. ČIA o tom informoval Tomáš Nejedlo ze společnosti Business Leaders Forum, která soutěž organizuje.
 

Příležitost přihlásit se do jubilejního desátého ročníku soutěže měly organizace, jejichž činnost vedla k měřitelnému zlepšení životního prostředí, zdraví zaměstnanců či obyvatel dané lokality. Vítěze vybírá nezávislá porota složená z odborníků oblasti životního prostředí, která letos hodnotila 34 přihlášených projektů.

Za deset let se soutěže zúčastnilo 206 projektů. Finanční náklady na jejich realizaci překročily částku 18 miliard korun. První cenu v předchozích ročnících získaly společnosti Komtesa Kutná Hora, Třinecké železárny , Fiomo Praha, Synthesia Pardubice, Vítkovice, Barum Continental Otrokovice , Kovohutě Příbram a Česká rafinérská.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist