https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/liberecka-verejna-sprava-prevzala-zastitu-nad-neziskovym-sektorem
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Liberecká veřejná správa převzala záštitu nad neziskovým sektorem

6.2.2002 20:15 | LIBEREC (ČIA)
Záštitu nad celorepublikovou akcí 30 dnů pro neziskový sektor převzala v Libereckém kraji krajská radní Eva Bartoňová a za Magistrát města Liberce náměstek primátora Tomáš Hasil. Podle jedné z organizátorek akce Jitky Doubnerové ze Společnosti pro Jizerské hory je tak velká podpora státní správy neziskovým organizacím ojedinělá. "Není všude samozřejmostí, že se na akcích neziskového sektoru veřejná správa takovou měrou podílí," řekla Doubnerová.
 

Kampaň 30 dnů pro neziskový sektor potrvá do 28. února. Hlavním tématem letošního pátého ročníku je dobrovolnictví a dobrovolné služby. "Větší šanci na získání příspěvku má organizace, o které se ví. Proto chceme na Liberecku zviditelnit i ty organizace, které nemají tolik příležitostí oslovit veřejnost," řekla Doubnerová.

Veřejnost se může s činností neziskových organizací působících v Libereckém kraji seznámit na výstavních panelech v Krajské vědecké knihovně. Součástí kampaně jsou i odborné přednášky a semináře.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist