https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/likvidace-17-tisic-lednic-v-kacove-se-blizi
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Likvidace 17 tisíc lednic v Kácově se blíží

29.11.2001 09:04 | PRAHA/KÁCOV (ČIA)
O likvidátorovi 17 tisíc starých lednic volně uskladněných v Kácově na Kutnohorsku rozhodne vedení středočeského kraje až 10. prosince. Původně mělo rozhodnutí o přidělení veřejné zakázky padnout tento týden, výběrová komise ale dosud nedokončila svou činnost. "Došlo pouze k vyřazení jedné firmy kvůli nedodržení formálních důvodů. Komise bude rozhodovat mezi čtyřmi kandidáty," uvedl mluvčí středočeského hejtmana Petr Husák.
 

Likvidace hromady starých lednic, které měly být využity v připravované recyklační lince v Kácově, bude stát podle prvních odhadů více než 10 milionů korun. Finanční prostředky na jejich odstranění má poskytnout Státní fond životního prostředí.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist