https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/management-today-shell-transport-amp-trading-je-nejobdivovanejsi-britskou-firmou
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Management Today: Shell Transport & Trading je nejobdivovanější britskou firmou

5.12.2001 11:18 | LONDÝN/PRAHA (ČIA)
Nejobdivovanější společností roku 2001 ve Velké Británii se stala společnost Shell Transport & Trading. Rozhodl o tom přední britský obchodní magazín Management Today. Shell vyhrál i další tři z devíti zvláštních ocenění, o kterých se hlasovalo v průběhu posledních dvanácti měsíců. ČIA to oznámila Veronika Šandová z mediálního zastoupení firmy Shell v České republice.
 

Podle jejích slov se uvedená společnost nestala nejobdivovanější jen ve Velké Británii, uspěla rovněž v kategoriích finančně zdravá společnost, dlouhodobé investice a odpovědnost vůči veřejnému a životnímu prostředí. "Všichni tvrdě pracujeme, abychom zachovali úroveň naší společnosti a zajistili co nejlepší zisky našim akcionářům, abychom byli dobrými zaměstnavateli a byli také veřejně prospěšní," komentoval úspěch firmy Shell předseda výboru ředitelů Royal Dutch/Shell a předseda Shell Transport & Trading Phil Watts.

Shell Transport & Trading je jednou z mateřských organizací Shellu. Vlastní 40procentní podíl společnosti Royal Dutch Petroleum Company. Skupina Royal Dutch/Shell je společenství energetických firem s provozem ve více než 130 zemích. Skupina podniká v těžbě a hledání ropy a plynu, výrobě energie, výrobě, marketingu a dopravě ropných produktů a chemikálií a v projektech obnovitelné energie včetně větrných a slunečních elektráren.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist