https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/maraton-101-projevu-potrva-do-pulnoci
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Maratón 101 projevů potrvá do půlnoci

2.11.1999 13:20 | BONN (EkoList)
Dnes odpoledne začíná na konferenci o klimatických změnách (COP-5) v německém Bonnu část věnovaná projevům a jednáním ministrů a vysoce postavených vládních činitelů. Od 15 hodin až do půlnoci bude mít každý ze 101 řečníků tři minuty na pronesení svého příspěvku. Český ministr životního prostředí Miloš Kužvart sice kolem 14. hodiny odlétá do Bonnu také, ale za řečnický pult se nedostane - za státy Visegrádské skupiny (ČR, SR, Polsko a Maďarsko) promluví slovenský ministr životního prostředí Laszló Miklós.
 

Mezitím se Pomocný orgán pro implementaci Rámcové konvence OSN o klimatických změnách shodl na návrhu přijmout nabídku Nizozemí a uspořádat další klimatickou konferenci (COP-6)v Haagu od 13. do 24. listopadu 2000. Tento návrh musí ještě potvrdit plenární zasedání COP-5, které začalo dnes a potrvá do pátku 5. listopadu.


reklama

 
Radek Svítil

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist