https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/mesicnik-odpady-ma-internetovou-podobu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Měsíčník Odpady má internetovou podobu

26.12.2001 12:40 | PRAHA (ČIA)
Společnost Economia OnLine zahájila na adresách Obchodnik.iHned.cz a Odpady.iHNed.cz provoz internetových verzí měsíčníků Obchodník a Odpady. ČIA o tom informovala Kristýna Leskovcová, marketing a PR manager Economia OnLine. Kromě aktuálního čísla bude na stránkách k dispozici i archiv vydání v roce 2001.
 

Časopis Obchodník je zaměřen na vrcholový management obchodních řetězců a domů, vedoucí velkoobchodů a vedení dodavatelských firem. Přináší aktuální novinky z trhů, informuje o marketingových trendech, veletrzích, nových produktech a distribučních produktech. Magazín Odpady se věnuje odpadovému hospodářství v České republice i zahraničí a subjektům, kteří se věnují odpadům a odpadovým technologiím.

Economia OnLine je dceřiná společnost vydavatele ekonomického a odborného tisku v České republice Economia - člena vydavatelské skupiny Handelsblatt - Dow Jones - The Wall Street Journal Europe. V současné době Economia OnLine provozuje zpravodajské servery www.iHNed.cz, www.MaM.cz, www.NovaEkonomika.cz, internetové verze tištěných časopisů PravniRadce.iHNed.cz, ModerniRizeni.iHNed.cz, Logistika.iHNed.cz, Stavitel.iHNed.cz a Technik.iHNed.cz a technologického inkubátoru www.E-konom.cz.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist