https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/mesto-liberec-podpori-kulturu-sport-a-ekologii
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Město Liberec podpoří kulturu, sport a ekologii

8.2.2001 11:40 | LIBEREC (ČIA)
Téměř pět milionů korun věnuje letos radnice v Liberci do městem zřízených fondů pro rozvoj kultury, sportu, péče o životní prostředí a v sociální oblasti. Sportovní kluby a provozovatelé aktivit v oblasti tělesné kultury obdrží v tomto roce v městě pod Ještědem přes 3,6 milionu korun. Pro ČIA to uvedl mluvčí magistrátu Martin Krčmář.
 

Podstatná část dotace půjde na sportovní činnost dětí a mládeže. Z Kulturního fondu města bude formou grantových dotací žadatelům v průběhu roku 2001 rozděleno bezmála 1,2 milionu korun. Do konce měsíce září 2001 mohou v průběhu tří výběrových kol požádat fyzické i právnické osoby, spolky, sdružení, nadace či nestátní organizace o příspěvek při pořádání esteticko výchovných akcí, rozvoj amatérské, místní a etnické kultury a kulturního života národnostních menšin.

Z libereckého Ekofondu bude letos uvolněno kolem 800 tisíc korun na projekty ekologické výchovy a ochranu přírody a krajiny, Dále na údržbu, ochranu a tvorbu zeleně ve městě, na péči o vodní toky a zdroje i na pomoc zvířatům v nouzi. Zdravotnicko sociální fond města Liberec rozdělí žadatelům podle schválených kritérií pro rok 2001 274 tisíc korun.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist