https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/ministr-schling-bude-jednat-o-ceske-ucasti-na-reckych-stavbach
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

Ministr Schling bude jednat o české účasti na řeckých stavbách

7.5.2001 12:13 | PRAHA (ČIA)
Mimo jiné o účasti českých firem ve výběrových řízení řeckých projektů zaměřených na dopravní infrastrukturu bude tento čtvrtek, tedy 10. května, jednat v Praze český ministr dopravy a spojů Jaromír Schling se svým řeckým protějškem Christosem Verelisem. Jednání se podle tiskové mluvčí Schlingova úřadu Ludmily Roubcové bude týkat rovněž rozvoje železniční nákladní dopravy na panevropských koridorech.
 

Ministři obou zemí spolu chtějí hovořit také o problematice harmonizace české legislativy v oblasti dopravy s legislativou EU, o současné situaci v silniční dopravě; o bezpečnosti silničního provozu a o liberalizaci telekomunikačního trhu. Po schůzce se pak setkají s českými podnikateli, kteří jim představí své podnikatelské záměry.


reklama

 

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist