https://ekolist.cz/cz/zpravodajstvi/zpravy/mmf-policie-chce-vyuzit-vsechny-moznosti-k-omezeni-pobytu-cizincu
zprávy o přírodě, životním prostředí a ekologii
Přihlášení

MMF: Policie chce využít všechny možnosti k omezení pobytu cizinců

12.9.2000 12:00 | PRAHA (EkoList)
Zástupci Ministerstva vnitra (MV) se dnes sešli s novináři, aby je seznámili s výsledky a hodnocením policejních příprav na výroční zasedání Mezinárodního měnového fondu (MMF) a Světové banky (SB).
 

Ministr vnitra Stanislav Gross (ČSSD), šéf pražské policie Radislav Charvát, policejní prezident Jiří Kolář a náměstek ministra vnitra Miroslav Štěpán svorně přesvědčovali zúčastněné zástupce médií o "dobré připravenosti Policie ČR na nadcházející události". Jednotlivé problémy označili za dílčí (například zapůjčení zařízení na odpalování slzného plynu od německé policie, dodání nových pistolí, nebo nový komunikační systém MATRA), obecně si práci svého resortu pochválili.

TK na Ministerstvu vnitra

Ministr vnitra Stanislav Gross, policejní prezident Kolář a šéf pražské policie Charvát si pochvalují, jak jsou bezpečnostní složky připraveny na zasedání MMF a SB v Praze. Foto: Tereza Čapková/EkoList

V souvislosti se zasedáním MMF varoval ministr Gross před možnými dopravními problémy na hranicích. Upozornil, že Policie ČR i Celní správa ČR striktně uplatní všechny klauzule zákona umožňující omezení pobytu cizinců v republice při jejich vstupu na naše území.


reklama

 
Jan Brychta, Tereza Čapková

Online diskuse

Redakce Ekolistu vítá čtenářské názory, komentáře a postřehy. Tím, že zde publikujete svůj příspěvek, se ale zároveň zavazujete dodržovat pravidla diskuse. V případě porušení si redakce vyhrazuje právo smazat diskusní příspěvěk
Do diskuze se můžete zapojit po přihlášení

Zapomněli jste heslo? Změňte si je.
Přihlásit se mohou jen ti, kteří se již zaregistrovali.

 
reklama


Pražská EVVOluce

reklama
Ekolist.cz je vydáván občanským sdružením BEZK. ISSN 1802-9019. Za webhosting a publikační systém TOOLKIT děkujeme Ecn studiu. Navštivte Ecomonitor.
Copyright © BEZK. Copyright © ČTK, TASR. Všechna práva vyhrazena. Publikování nebo šíření obsahu je bez předchozího souhlasu držitele autorských práv zakázáno.
TOPlist TOPlist